Everink brandbeveiliging

Everink Brandbeveiliging is specialist in brandbeveiliging en is gevestigd in Groenlo

Onze doelgroep zijn bedrijven, instellingen en particulieren in de gehele Achterhoek en Twente. Wij zijn ons bedrijf in brandbeveiliging gestart op verzoek van destijds de directie van Univé verzekeringen in Groenlo. Inmiddels werken we voor diverse verzekeringen en assurantiemaatschappijen en wij hebben meer dat twintig jaar ervaring. Het complete brandbeveiliging gebeuren heeft onze aandacht. Daarbij leveren wij maatwerk als het gaat om onderhoud, levering van kleine blusmiddelen waaronder brandblussers en brandslanghaspels. Verder verzorgen wij de nood-/vluchtwegverlichting en aanverwante werkzaamheden voor de brandveiligheid. Naast het geven van passende adviezen kunnen wij ook zorg dragen voor diverse opleidingen: BHV Basis en Herhaling + CCV, VCA, kleine blusmiddelen, vluchtplannen en demonstraties (op locatie bestaat tot de mogelijkheden).

Ieder jaar worden de klanten door ons benaderd, zo zijn er afspraken voor een jaarlijkse of meerjaarlijkse controle en/of reparaties. Wij hebben grote bedrijven, instellingen en particulieren als klant, voor elk adres hebben we een eigen draaiboek. Onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs gaan zelfstandig bij organisaties en consumenten controleren, tevens adviseren we hun over brandaanverwante artikelen.

De overheid legt de verantwoordelijkheid voor veiligheid steeds meer neer bij de burgers / bedrijven / instellingen enz. Iedereen wordt geacht de regels in acht te nemen en te kunnen uitvoeren. Door constante groei van onze werkzaamheden en door verbreding van onze dienstverlening zullen wij de ontwikkelingen in de markt ook nauwgezet blijven volgen om daar adequaat op in de kunnen spelen. 

De ene brand is de andere niet………