Brandblussermiddelen controle

Everink brandbeveiliging is een NCP erkend onderhoudsbedrijf voor kleine blusmiddelen (brandblussers – slanghaspels en bluswagens). Wij voeren het onderhoud voor u uit, ongeacht merk en type blustoestel. Onze REOB servicemonteurs kunnen u tevens adviseren over uw situatie en de aanwezige of benodigde blusmiddelen. De controle vindt plaats bij u op locatie, de slanghaspels en brandblussers worden tijdens hetzelfde bezoek gecontroleerd. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de NEN normen.
U ontvangt na controle een uitgebreide werkbon welke u kunt bewaren in uw logboek. Controlerende instanties hebben dan direct inzicht in de uitgevoerde controles.

  • Indien een brandblusser afgevoerd dient te worden en wij leveren hiervoor een nieuwe dan worden er door ons geen onderhoudskosten voor de betreffende brandblusser in rekening gebracht.
  • Onze onderhoudsprijzen zijn altijd inclusief - onderhouds etiket - verzegelingen - klein materiaal - uurloon en wij berekenen ook geen administratie- en/of voorrij kosten.
  • Hervullen en reviseren van schuim blussers doen wij bij u op locatie, met uitzondering van Co2 en poeder blusser omdat dit niet mogelijk is vanuit onze servicebus.

schuimblussers-2Brandblussermiddelen2Brandblussermiddelen3